Tidigare konserter

Debaser Medis 1 Nov 2013

Från den i särklass mest avlägsna hörnet jorden har att erbjuda, den nyazealändska hobbitlandet, briserade bomben ”Young Blood” för tre år sedan. Världens alla munnar kämpade med att simultant nynna med i denna kletiga popdänga som ägnade en stor del av sin tid med att klättra på listorna. The Naked and Famous hade skapat sig en signaturmelodi vars placering på setlistan var lika given som jorden är rund. 

The Naked and Famous grodde som frö i Aucklands musikcollege till att bli en av Nya Zealands största indie-exporter. Fullt beväpnade med en fet arsenal av svullna syntar, magsopande trummaskiner och tillräckligt med reverb-väsande sång för att täcka detta årtusendets behov. ”Passive Me, Aggressive You”, debuten, är en av dom där pärlorna som kommer plockas fram om och om igen och värma våra örongångar. Popvåld i den bästa bemärkelsen!

The Naked and Famous har prisats för sin debutalbum på fler sätt än vi orkar klä i ord och de flesta av er har redan vänt näsan mot närmaste biljettförsäljare när ni läser det här. Ni andra kan bara hänga på och låta er få bli örfilade en hel kväll igenom.

Text av 
Max Hansson
Sida senast ändrad: 12 sep 2013