Tidigare konserter

Popaganda 2 Sep 2017
EuroSonic 12 Jan 2017
Debaser Strand 7 Jan 2017

Med ett bultande hjärtslag, en majestätisk produktion och en röst som både är skör och kraftfull har svenska SKOTT presenterat sig som en av fanbärarna för en ny era av delikat, mörk elektronisk pop – med miljontals spelningar på Spotify och iTunes. Sällan har de internationella musikbloggarna så enhälligt hyllat en nykomling, som tre gånger i rad toppat Hype Machine listan.

När SKOTT's debutsingel ”Porcelain” släpptes sommaren 2016 utnämnde Annie Mac på BBC Radio 1 den till "Hottest Record in the World", Lorde twittrade "Lady, Porcelain is da shit!" och TV-spelet FIFA 17 valde den till sitt soundtrack. Uppföljaren "Wolf" utnämndes av Zane Lowe på Apple Music till "Worldrecord" och twittrades av Katy Perry "Wolf is vibes for days" – tätt följt av "Lack of Emotion" som blev svenska musikredaktörers favorit. Även Vevo Dscvr har utsett SKOTT som en av tio lovande artister till ONES TO WATCH 2017 i UK.

Året har börjat med flera livespelningar i BBC Radio 1 och en Europa- och USA-turné med slutsålda konserter. SKOTT – som endast varit artist ett år – har en intensiv rolig första sommar med festivaler i Sverige, Europa, USA och Kanada. Framöver väntar Englandsturné i höst med internationella supertstjärnan MØ.

Sida senast ändrad: 18 sep 2017