Land

Storbritannien

Tidigare konserter

Trädgår'n 31 Mar 2012
Umeå Open 30 Mar 2012
Debaser Medis 11 Jan 2010

Köp


PETER DOHERTY SKJUTER UPP SINA TVÅ KONSERTER

Tyvärr kommer Peter inte att kunna genomföra sina två spelningar i Stockholm. Han har drabbats av en infektion i bröstet och genomgår nu tester och behandling för detta och har med anledning av det fått direktiv av läkaren att varken spela eller resa närmaste tiden. Vi letar just nu ersättningsdatum för dessa två konserter och kommer att annonsera detta inom kort. Redan köpta biljetter kommer att gälla så håll hårt i dessa. Skulle de nya datumen inte funka för dig så kommer återköp att kunna göras via respektive inköpsställe.

Vi ber om tålamod och hoppas kunna meddela de nya datumen snarast.

*****************************************************************************************************************************************************************************

Med fötterna djupt nedgrävda i den romantiska poesin har Peter Doherty skapat en mytomspunnen karriär som saknar motstycke i rockens närminne. I början av 00-talet slog han igenom som en av två låtskrivare i ett av årtiondets bästa och mest hyllade band, The Libertines. Efter att bandet upplöstes gick han vidare till att ha en framgångsrik karriär med sitt alldeles egna Babyshambles, och därpå även en blomstrande solokarriär. Förra årets hyllade Hamburg Demonstrations är ett tydligt styrkebesked från en artist som aldrig slutar att varken imponera, leverera och brinna för sin konst.

Nu kan vi meddela att Peter Doherty återvänder till Sverige under eget namn för en intim spelning på Vasateatern i Stockholm 24 november. Biljettsläpp fredag 25 augusti klockan 10.00.
 
Peter Doherty har länge varit en av Storbritanniens mest spännande låtskrivare, något han har visat i samtliga av sina projekt. Med lika delar ljuv poesi som kaosartad leverans har sedan starten haft ett unikt uttryck. Som soloartist har Doherty släppt två album – 2009 års Grace/Wastelands och förra årets Hamburg Demonstrations – som båda visat en annan sida av artisten Pete Doherty. Det är även med det sistnämnda i ryggen som vi nu har äran att åter presentera honom på svensk mark. Alla som såg The Libertines fantastiska Sverigeåterkomst på Way Out West förra året är väl medvetna om att Peter Doherty är en artist i ordets rätta bemärkelse och en av få som aldrig slutar att göra intryck på sin publik. 

Sida senast ändrad: 19 nov 2017