TOVE STYRKE TILL POPAGANDA 2018

Under söndagen dök lappar upp på föreningstavlor runt om i Stockholm med budskapet att nästa artist till Popaganda bara var ett telefonsamtal bort. Det var många som ringde telefonsvararen för att ta reda på mer. Idag kan Popaganda stolt presentera superaktuella Tove Styrke till festivalen 2018.


KÖP BILJETT HÄR!

Även om Tove Styrke har rönt framgångar både internationellt och på hemmaplan de senaste åren, så är 2018 helt klart Umeå-popstjärnans år. I januari fick hon en utnämning för “Årets pop” på P3 Guld och gjorde ett bejublat framträdande av låten “Mistakes” på samma gala. Under våren har Tove Styrke turnerat i USA tillsammans med Lorde och snart stundar en Europa-turné med superstjärnan Katy Perry.

I fredags släpptes den efterlängtade singeln “On The Low”  och den 4 maj släpps hennes tredje album “Sway”, som innehåller redan hyllade låtarna “Say My Name”, “Mistakes” och “Changed My Mind”.

När Tove Styrke senast besökte Popaganda, 2015, var det som en artist som återuppfunnit sig själv och fullkomligt sprudlade av energi på scenen. När hon återvänder till Eriksdalsbadet i slutet av sommaren är det som en av landets största internationella popartister.

Lyssna på Tove Styrkes senaste singel "On The Low" här.

Hittills klara artister:
FIRST AID KIT
TOVE STYRKE


Ytterligare 17 akter kvar att avslöja.