21 juni – Stockholm, Debaser Strand

New Jersey-sönerna Real Estate har med sitt jangliga gitarrspel och sköra arrangemang fått världen att kännas lite ljusare under sin korta men intensiva existens. Hittills har vi bjudits på tre fullängdare och i vår släpper kvintetten sitt mycket efterlängtade fjärde album "In Mind". Nu har vi även den stora äran att välkomna Real Estate tillbaka till svensk mark för en spelning på Debaser Strand 21 juni. Lyssna på bandets nya singel ”Darling” och börja peppa!

Ända sedan 2009 har Real Estate med relativt simpla medel dragit upp rullgardinen och släppt in solen i våra liv. Mycket mer än solskenskyssta melodier och ett lunkande tempo som påminner om långsamma sommardagar har aldrig behövts för att bandet ska kunna förmedla sina budskap. I vår släpper Real Estate sitt fjärde album ”In Mind”, som på många sätt bryter ny mark utan att tappa den essens som alltid stått i fokus i ljudbilderna. Albumet är nämligen producerat av den Grammy-vinnande producenten Cole M.G.N, som bland annat har akter som Beck, Snoop Dogg och Julia Holter på sitt CV. Samtliga av Real Estates tidigare fullängdssläpp har titulerats med epitetet Best New Music av tastemakersidan Pitchfork – en bedrift som heter duga. Att "In Mind" är ett av årets mest efterlängtade släpp och Real Estate en av årets hetaste akter råder det överhuvudtaget inga tvivel om.

Den 21 juni kommer solen – oavsett väder – att skina över huvudstaden när Real Estate gör sin första spelning på svensk mark sedan den där fantastiska Stay Out West-spelningen på Pustervik år 2014.

Biljetter:
Biljettsläpp på fredag 3 feb kl 10.00 via Luger.se.