Åren rusar snabbare än ett popsnöre på väg mot bästa platsen framför stora scenen. Plötsligt har tio år gått och Popaganda står stadigt som den mest självklara popfestivalen i Stockholm. Att få 20 utmärkta band till rimligt biljettpris, bara någon tunnelbanestation bort har uppenbarligen fallit Stockholmarna i smaken.

Tidpunkten är nu april 2012, och det betyder att det är dags att presentera de första klara banden till den nu tioårsjubilerande festivalen. Bokade och klara för Eriksdalsbadets utomhusområde 24-25 augusti är inga mindre än:

Patrick Wolf, Deportees, Little Dragon, Hooray For Earth, Love Antell och Vulkano.

Under våren och sommaren kommer vi att presentera ytterligare 14 band till Eriksdalsbadets två scener. Det kan bli precis hur bra som helst.

Som alltid serveras popkavalkaden med möjlighet till bad och lek i utomhuspool, med bara några få minuters gångavstånd till innerstaden. Med tio års erfarenhet kan vi också garantera att stämningen kommer vara all over the place.

För att fira festivalen, och föreningen, Popagandas tioårsjubileum erbjuder vi under våren en begränsad mängd extra billiga jubileumsbiljetter. De som är mest på hugget får två dagars musikfest för bara 495 kr + serviceavgift.

I fem år invigde vi festivalsommaren. För femte året i rad avslutar vi den. Välkomna.

www.popaganda.se


Presskontakt 
Sandra Nordin, AWB
press@popaganda.se
0706-973959
 
Biljettinfo 
Årets biljettförsäljning startar onsdagen den 25 april kl 10:00 på nu på www.popaganda.se/biljetter.

Biljetterna är billigare ju tidigare du köper dem. Det är dumt att vänta. Det är 13-årsgräns på Popagandas festivalområde. Detta på grund av de riktlinjer om ljudvolymer som Socialstyrelsen beslutat om.

Hemsida
Facebook
Twitter