Sex nya artister klara för Åre Sessions 27-28 april!

Med en nästintill fullbokad by, ett smockfullt musikprogram och utmanande dagsaktiviteter på berget tyder allt på att även den andra upplagan av Åre Sessions kommer bli en succéhelg. När vi nu fyller på med ytterligare några pusselbitar är det bl.a en dansk superhype, hyllad svensk hiphop och en lokal poptalang som tar plats på lineupen. Välkommen säger vi till Soleima, Madi Banja, Lamix, Rhys, Mayka och Rakel.

Precis som förra året så ingår musikfestivalen i ditt liftkort, vilket kort och gott betyder skidåkning med det rätt så mäktiga mervärdet i att också få ta del av runt trettio grymma artister på köpet. 17 dagar kvar till festival! Läs mer, boka resa, boende och SkiPass via aresessions.se.

Åre Sessions 27-28 april:
Icona Pop
Oskar Linnros
Säkert!
Tove Styrke
Turbonegro [NO]
Teddybears DJ-set
Rebecca & Fiona
Graveyard
Mwuana
Madi Banja
Cezinando [NO]
Studio Barnhus
Avantgardet
Janice
Rhys
INVSN
Soleima [DK]
Lamix
Sibille Attar
ShitKid
Skatebård [NO]
Sthlm Murder Girls
Your Planet Is Next
Mayka
DJ Clea
Rakel

Fler artister tillkommer.
Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";}