TILLSKOTT TILL KLUBBPROGRAMMET!

Sommarvärmen har anlänt till vårt avlånga land, och med den även festivalfeelingen. Nyligen släppte vi speldagar, endagsbiljetter och nyheten om att Annedalskyrkan gör comeback som Stay Out West-venue, och nu har det blivit dags att presentera ytterligare en radda nya namn till sommarens fest.

I dag ger vi er spets och bredd inom den vida fåran av pop/rock. En serie artister som alla bidrar med tyngd och på många sätt känns som givna på en allt mer packad affisch.

Hälsa Heartlandrockaren Alex Cameron [AUS], ständigt aktuella Jenny Wilson [SE], Londonkollektivet Superorganism [UK], tunga rockduon Pale Honey [SE], retrorockarna The Lemon Twigs [US] och pophoppet Nadia Nair [SE] välkomna till årets festival och affisch!

Dessa sex ansluter sig till en lineup innehållandes akter såsom Lykke Li, Fever Ray, Bonobo, Snoh Aalegra, Jenny Lewis, Jorja Smith, Anna Von Hausswolff, Mura Masa, Arcade Fire, Moses Sumney, Sigrid och Thåström. Börjar se rätt lovande ut va? Men håll i er – den kommande tiden har vi en rad spännande släpp och nyheter att rulla ut. Se samtliga redan bokade artister och deras speldagar här. Way Out West – 9-11 augusti i Slottsskogen i Göteborg.

Gör slag i saken och boka eventuellt boende samt resa! Alla vet att tiden går som allra snabbast i maj.
 
KÖP BILJETTER HÄR