22 februari – Stockholm, Debaser Strand

Succéhistorien som stavas Milky Chance började med en låt: den virala monsterhiten Stolen Dance. Genom att blanda folk, electronica, reggae och en rad andra genrer kom gruppen med något nytt – ett sound som många letat efter men inte riktigt hittat. Sedan dess har både hyllningar och streams regnat in, och med debutalbumet ”Sadnecessary” etablerade sig bandet som ett framtidsnamn att hålla ögonen på. Den 17 mars släpper gruppen uppföljaren "Blossom" och några veckor innan dess kan vi välkomna Milky Chance till Sverige – 22 februari på Debaser Strand i Stockholm. Biljettsläpp i morgon tisdag 17 jan kl 10.00.
 
Milky Chance bildades i staden Kassel i Tyskland efter att det jazzband som två av medlemmarna tidigare varit med i upplöstes. Clemens Rehbein och Philipp Dausch fortsatte att samarbeta, men nu med nya intryck och influenser som grund. Efter en tids slit la duon upp låten Stolen Dance på YouTube, vilken genast blev en oväntad viral hit som genererade miljoner av streams. Trots att det aldrig var planen var Milky Chance nu ett av internets mest hajpade band – tack vare en endaste låt. Hajpen följdes sedan upp av debutalbumet ”Sadnecessary” som utnämndes till Album of the Week av välrenommerade tidningen Spin och gjorde bandet till en världsangelägenhet. Sedan debutalbumet har gruppen varvat utsålda klubbspelningar med gigantiska festivalspelningar, och blivit en trio för att utöka ljudbilderna ytterligare. Den 17 mars släpper hitmakarna sin efterlängtade uppföljare – albumet "Blossom" – och med superfärska singeln Doing Good hör vi ett Milky Chance i sitt livs form.

Med en salig blandning influenser, en unik live-setup och flera globala hits i bagaget kommer Milky Chance äntligen till Sverige för första gången sedan sommaren 2015.

Biljetter:
Biljettsläpp i morgon tisdag 17 januari kl 10.00 via Luger.se.