27 november – Stockholm, Berns


Med en salig blandning influenser, en unik live-setup och flera globala hits i bagaget har tyska Milky Chance blivit en av sitt lands stora exportsuccéer – älskade av fans och kritiker världen över. För några veckor sedan såg vi dem på ett slutsålt Debaser Strand. För den som blev utan biljett och för den som vill uppleva igen: goda nyheter. I november återvänder Milky Chance till Stockholm, med nyss släppta albumet 'Blossom' i ryggen. Biljettsläpp fredag 7 april kl 11.00.
 
Succéhistorien som stavas Milky Chance började med en låt: den virala monsterhiten Stolen Dance. Sedan dess har både hyllningar och streams regnat in, och med debutalbumet ”Sadnecessary” etablerade sig bandet som ett framtidsnamn att hålla ögonen på. För bara några veckor sedan släppte gruppen sitt andra album Blossom, där ett Milky Chance i sitt livs form återigen visade prov på sin mästerliga pop.

Milky Chance bildades i staden Kassel i Tyskland efter att det jazzband som två av medlemmarna tidigare varit med i upplöstes. Clemens Rehbein och Philipp Dausch fortsatte att samarbeta, men nu med nya intryck och influenser som grund. Efter en tids slit la duon upp låten Stolen Dance på YouTube, vilken genast blev en oväntad viral hit som genererade miljoner av streams. Trots att det aldrig var planen var Milky Chance nu ett av internets mest hajpade band – tack vare en endaste låt. Hajpen följdes sedan upp av debutalbumet ”Sadnecessary” som utnämndes till Album of the Week av välrenommerade tidningen Spin och gjorde bandet till en världsangelägenhet. Sedan debutalbumet har gruppen varvat utsålda klubbspelningar med gigantiska festivalspelningar, och blivit en trio för att utöka ljudbilderna ytterligare.

Biljetter:

Biljettsläpp fredag 7 april kl 11.00 via Luger.se.