16 november – Stockholm, Katarina Kyrka

Tillsammans med sitt band Weeping Willows kommer artisten Magnus Carlson att framföra en intim och akustisk spelning i Katarina Kyrka den 16 november. Spelningen kommer dock inte att likna någon av deras tidigare spelningar – den kommer att framföras i en helt nedsläckt lokal.
 
Magnus Carlson, som mottog Grammis och Oatlys stipendium Årets Hållbara Artist 2017, håller hållbarhetsfrågorna varmt om hjärtat. Spelningen "Songs without a trace” kommer att genomföras helt akustiskt och utan ljus, och kommer därmed att efterlämna minsta möjliga miljöavtryck.
 
Magnus Carlson menar att förändringar som krävs för att leva mer hållbart ofta ses som uppoffringar när de i själva verket inte behöver vara det.  
 
”Inte sällan kan det visa det sig leda till något annorlunda och bättre. Songs without a trace tror jag kan vara ett sådant exempel” säger Magnus Carlson.
 
På liknande sätt som Dine in the dark-restaurangerna jobbar med att förstärka smakupplevelserna genom att begränsa det visuella intrycken, gör nedsläckningen att musiken kommer att upplevas på ett nytt och förhoppningsvis starkare sätt.
 
Spelningen den 16 november kommer att hållas i Katarina Kyrka i Stockholm. Biljetterna är gratis och reserveras via denna länk. För dem som inte får i tag i en biljett finns det möjlighet att uppleva spelningen via en livestream på samma site, under förutsättning att man släckt ner i rummet man befinner sig i.
 
*

Biljetter:
Spelningen har fri entré. Du anmäler dig för biljetter här.