HITMASKINEN CAESARS TILL POPAGANDA!

Stockholms indierockgiganter Caesars återvänder till Popaganda för sin första officiella spelning sedan 2009. Det kommer att bjudas på en hitkavalkad av sällan skådat slag från ett av landets bästa liveband. Grattis alla med biljett!


Det har gått 20 år sedan Caesars (då Caesar's Palace) slog igenom med debutalbumet “Youth Is Wasted on the Young”. Med sin melodiska garagerock lyckades Caesars fånga in även de mest inbitna popälskarna och “(I'm Gonna) Kick You Out “ spelades flitigt på indieklubbarnas dansgolv.

På de kommande albumen bjöd Caesars på ett pärlband av fantastiska låtar som "Candy Kane", "From the Bughouse", "Over ‘fore it started", "Fun and Games", "Crackin’ Up" och "We Got To Leave", men det var givetvis monsterhitten och fenomenet "Jerk It Out" som gjorde att bandet fick ett stort internationellt genombrott. Låten lever idag sitt eget liv och olika tolkningar av denna indie-evergreen på internet är oändliga.

Sedan i början av 2009 har Caesars mer eller mindre legat på is, men för några månader sedan dök bandet upp för en överraskningsspelning i Stockholm, där de spelade för en lyrisk publik. Nu finns det en ny chans för alla som missade detta, eftersom Caesars äntligen återvänder till Popaganda för en hitkavalkad från ett av landets bästa liveband.

Hittills klara artister:
First Aid Kit
Franz Ferdinand (UK)
Caesars
Tove Styrke
Slowdive (UK)
Little Dragon
Linnea Henriksson
Sarah Klang
Pale Honey
Fler akter tillkommer.

---

POPAGANDA 2018
31 augusti – 1 september
Eriksdalsbadet, Stockholm

KÖP BILJETT HÄR!Festivalpass: 850 kr inkl serviceavgift
Åldersgräns: 13 år
Mer info på:

Eventet

/

Popaganda.se


#popa18