17 augusti – Frida Hyvönen
19 augusti – Jens Lekman
20 augusti – Eva Dahlgren


Tillsammans med Moderna Museet och ArkDes kan vi nu presentera tre enskilda konsertkvällar på Trädgårdsscenen på Skeppsholmen. Frida Hyvönen är den artist som är först ut den 17 augusti, den 19 augusti spelar Jens Lekman och avslutningsvis, den 20 augusti, har du chansen att uppleva Eva Dahlgren i den grönskande oasen i centrala Stockholm.

Biljetterna till varje konsert är släppta nu!
 
Under förra årets Stockholm Music & Arts byggde vi upp ett nytt scenområde – i trädgården intill Moderna Museet och ArkDes – och döpte det till Trädgårdsscenen. Med bland andra Patti Smith som en av artisterna uppträdandes på scenen (i tre dagar i följd) upplevde vi, tillsammans med publiken, en miljö helt perfekt för intima sommarkonserter. Under öppen himmel med en grönskande trädgård som fond, blev avståndet mellan artist och publik obefintligt. Magi uppstod.
 
Tillsammans med Moderna Museet och ArkDes kommer vi under augusti månad – vid tre enskilda tillfällen – att åter göra platsen till ett epicentrum för högkvalitativ livemusik. En serie konserter med tre av Sveriges absolut främsta artister. Frida Hyvönen. Jens Lekman. Eva Dahlgren.
 
I och med detta kan vi meddela att Stockholm Music & Arts kommer, i den form du kanske blivit van att se festivalen, att ta en paus under 2017.
 
Varma hälsningar,
Stockholm Music & Arts och Luger

Biljetter:
FRIDA HYVÖNEN – LIVE PÅ TRÄDGÅRDSSCENEN
17 augusti – Skeppsholmen, Stockholm
350 SEK + serviceavgift
Dörrar: Kl 17.30 Konsert: Kl 19.00
Biljetterna är släppa!

JENS LEKMAN – LIVE PÅ TRÄDGÅRDSSCENEN
19 augusti – Skeppsholmen, Stockholm
350 SEK + serviceavgift
Dörrar: Kl 17.30 Konsert: Kl 19.00
Biljetterna är släppa!

EVA DAHLGREN – LIVE PÅ TRÄDGÅRDSSCENEN
20 augusti – Skeppsholmen, Stockholm
495 SEK + serviceavgift
Dörrar: Kl 17.30 Konsert: Kl 19.30
Biljetterna är släppa!
 
Sommarkonserterna på Trädgårdsscenen presenteras av Stockholm Music & Arts i samarbete med Moderna Museet, ArkDes och Eriksberg.