4 oktober – Lund, Mejeriet
5 oktober – Göteborg, Trädgår'n
8 oktober – Stockholm, Münchenbryggeriet

Baltimoreduon Beach House har bländat oss med sin magnetstarka och melankoliska drömpop i över ett decennium. I dagarna släppte bandet sitt sjunde studioalbum – passande döpt till ”7” – och i och med det har duon nu totalt släppt 77 låtar. Recensionerna har redan varit strålande, och sommaren ser äntligen ut att ha fått sitt soundtrack. Lyssna på det nya albumet här.


 I höst gör Beach House tre spelningar på svensk mark – 4 oktober på Mejeriet i Lund, 5 oktober på Trädgår’n i Göteborg och 8 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm. Biljetterna är släppta – säkra din plats i dag på luger.se/beach-house.

Victoria Legrand och Alex Scally har under namnet Beach House producerat storslaget känslosam musik sedan deras självbetitlade debutalbum släpptes 2006. Stämningsfullt, utsökt och med låtskrivande som svävar in för att beröra varendaste liten cell i kroppen. Duon har växt och utvecklats vid varje släpp – från debuten till Devotion 2008, till magnifika Bloom från 2012 och samlingen av B-sidor och rariteter som släpptes förra året. På  ”7” har duon valt fokusera på det som känns naturligt, vilket i sin tur innebär att vissa låtar inte har någon gitarr och andra inte någon synt. Duons kreativa stämningar fick diktera albumets känsla istället för instrumentation och produktion – något som även realiserades genom att jobba utan en traditionell producent. Ett av årets finaste släpp är äntligen här.

Biljetter:

Biljetterna är släppta via luger.se/beach-house.