9 november - Stockholm, Hovet. 


Biljetterna släpps 10.00 på fredag (13 juli) via Ticnet. 

Hösten kommer med mörker, kyla och ett nytt album från de skäggiga herrarna i Band of Horses. Det kommer bli svårt att njuta av sommaren och värmen istället för att längta till album nummer fyra. Att de dessutom förärar oss med ett Sverigebesök gör inte saken enklare. 
Band of Horses spelade sig rätt in i våra svenska hjärtan redan från början. Rak och ärlig skäggindie går utan tvivel hem i de svenska stugorna. Det är aldrig några problem att hänga utsålt-skylten på dörren när bandet står på scenen. Skogshuggarindierock passar sällan så bra in som i Sveriges skogsbeklädda landskap. 

Det är svårt att inte använda ord som "skägg", "flanellskjorta" och "slita jeans" när man pratar om Band of Horses. De starka låtarna bärs helt enkelt upp av gitarriff från männen som recyclat grungestilen från 90-talet. Säcken knyts ihop med Ben Bridwells känslosamma röst som är len och mjuk. En kombination som är total. 

På bandets hemsida finns redan nu en förhandsvisning av vad vi kommer att bli bjudna på i höst. Helt klart håller de stilen och det vinnande soundet finns kvar. Band of Horses kommer definitivt att leverera fler klassiker. 

Hösten är räddad! 

I september släpps nya plattan "Mirage Rock"

www.luger.se/band-of-horses