Anna of the North [NO]
 
12 oktober – Stockholm, Obaren


Anna of the North skriver låtar att bli kär i, eller att bli kär till. Genom att krydda sin isiga syntpop med emotionella element har denna norska superduo gått och skaffat sig ett rykte som en av de hetaste skandinaviska akterna just nu. 8 september släpps det efterlängtade debutalbumet "Lovers", och nu står det klart att duon återvänder till svensk mark efter helgens succéspelning på Way Out West. 12 oktober står Anna of the North på Obarens scen i Stockholm – fri entré!

Allt började med låten Sway, som blev stor europeisk snackis innan duon ens hade tänkt tanken på att skaffa skivbolag. Sedan dess har vi bjudits på ytterligare en serie singlar, som alla har haft kvalitet som främsta kännetecken. Från lyxigt producerade The Dreamer till drömska Baby – alla av Anna of the Norths hittills släppta låtstycken har vittnat om att den här duon har en ljus framtid till mötes. Om storheten ligger i Bradys kyliga produktioner eller Annas förborgande röst låter vi vara osagt. När dessa två låter sina artistiska visioner mötas uppstår bara en sak – musikalisk harmoni.

 Oavsett vad det kommande albumet "Lovers" tar för form kan vi med säkerhet säga att ingen kommer att bli besviken. Hittills har Anna of the North nämligen inte släppt någon dålig låt, och planerar inte att göra det i förlängningen heller. Utanför sitt eget skapande har Anna även sjungit för tusentals människor som del av landsmannen Kygos livesättning, men det är till Bradys produktioner som hennes röst gör sig allra bäst. 40 miljoner streams på Spotify ljuger inte – det är något särskilt med Anna of the North.
 
Biljetter:
Fri entré!