Land

Sverige

Hemsidor

Tidigare konserter

Cirkus 9 Dec 2014
Sentrum Scene 8 Dec 2014
Vega 7 Dec 2014

Bandmedlemmar

Anders Stenberg
Daniel Värjö
Lars Skoglund
Lykke Li Zachrisson
Mikael Svensson

Album

Debutalbumet “Youth Novels” släpptes 30 januari 2008.

Köp

I våras släppte Lykke Li sitt magnifika tredje album I Never Learn och firade det med en totalt utsåld releasespelning på Berns i Stockholm. Efter att ha tillbringat sommaren på turné i resten av Europa och Nordamerika återvänder Lykke Li för en exklusiv spelning på Cirkus den 9 dec.

De senaste åren har Sverige utan tvekan etablerat sig som ett av världens starkaste musikländer och bland alla våra världsstjärnor sticker Lykke Li ut ändå. Sedan hon slog igenom med debutalbumet Youth Novels 2008 har varje nytt släpp inneburit en utveckling och fördjupning av sällan skådat slag. 2011 följde hon Youth Novels med Wounded Rhymes, som liksom debuten och I Never Learn höjdes till skyarna över hela världen.

Med I Never Learn har Lykke Li återigen överträffat sig själv och levererat ett av årets mest känslosamma och nakna album, där varje spår går rakt in i hjärtat. I december står en av våra mest kritikerrosade och älskade artister på Cirkus scen med ett av årets bästa album i ryggen – missa inte.

Sida senast ändrad: 10 sep 2014