Tidigare konserter

Popaganda 28 Aug 2015
Way Out West 14 Aug 2009
Peace & Love 27 Jun 2009

Köp

Ibland dyker det upp band som griper tag i en på ett nästan beroendeframkallande sätt. Man jagar efter spelningar eftersom det inspelade materialet inte räcker. Vi har följt Laakso sedan de släppte sitt egenproducerade album “Meänkieli” 2002. Bandet som bildats något år tidigare i Uppsala lät inte som någonting annat. Det var slamrigt och stundtals skrikigt, men samtidigt var det den mest genomtänkta popmusiken vi hade hört på länge.

Att uppleva Laakso live var ren magi. Under de första åren satt nästan hela bandet ner på stolar när de spelade, men man var alltid lite rädd att Markus Krunegård skulle ramla, eftersom han brukade spela med en otrolig frenesi på sin barstol.

Laaksos officiella debutalbum “I Miss You, I’m Pregnant” kom 2003 och sedan dess har de släppt ytterligare ett par album och ett flertal EP:s. De flesta som följt svensk musik de senaste 12 åren, kan nog nynna med i indiehits som “Long Beach”, “Västerbron”, “Norrköping”, “High Drama” och “Italy vs Helsinki”.

I slutet av sommaren 2015 spelar Laakso på Popaganda i Stockholm. Vi kommer garanterat att få höra ett flertal av våra favoritlåtar, men vi har på känn att det även kommer att bjudas på helt nytt material(!).

Sida senast ändrad: 15 jul 2015