Hemsidor

Tidigare konserter

Berns 15 Okt 2016
Münchenbryggeriet 6 Feb 2016

Svenska houseduon Galantis har på bara drygt ett år dundrat genom världens alla hörn med full orkanstyrka. Miljoner streams på Spotify, utsålda spelningar världen över och både recensenter och publik i fullkomlig extas – ingen har undgått fenomenet Galantis och tur är väl det. I början av 2016 åker de ut på sin första europeiska headlineturné, som till vår stora glädje stannar till på Münchenbryggeriet i Stockholm den 6 februari. Alla som var på plats på årets Way Out West vet att det är något värt att hänga på låset för: biljetterna släpps på fredag 6 november kl 11.00.

Pulserande beats, skimrande synthar, gigantiska refränger och hitlåtar på löpande band. Galantis är resultatet av två av Sveriges största producenter i samarbete – en sensation som på kort tid blivit en av världens mest omtalade houseakter. Christian Karlsson (Bloodshy & Avant och Miike Snow) och Linus Eklöw (Style of Eye) har var för sig jobbat med artister som Madonna, Britney Spears, Swedish House Mafia och Lily Allen. När de gick samman som Galantis var succén given redan från start. 

Bevisen för deras storhet är många: deras låtar har toppat listor världen över och streamats snudd på otroliga 300 miljoner gånger på Spotify, deras liveshower har fått recensenter att buga och bocka för fenomenet Galantis och spelning efter spelning har fyllts av till bristningsgränsen euforisk publik.

Duon släppte sin debut-EP förra våren och hyllades av bland andra Diplo, Steve Angello och Tiësto. Efter utsålda spelningar över hela världen, hyllade för sin enorma liveshow och med det tretton låtar mastodonta fullängdaren Pharmacy (som bland annat innehåller Runaway (U & I) och Peanut Butter Jelly) i ryggen, är det äntligen dags för Galantis att ge sig ut på sin första europeiska headlineturné. 

Sida senast ändrad: 4 feb 2016