Land

UK

Hemsidor

DUA LIPAS KONSERT FLYTTAS FRAM TILL I VÅR - spelar på Annexet i Stockholm 24 april (redan köpta biljetter gäller)

På måndag var det tänkt att Dua Lipa skulle stå på Münchenbryggeriets scen i huvudstaden, men på grund av omständigheter bortom hennes kontroll tvingas konserten att skjutas fram till 24 april. Eftersom trycket på biljetter skjutit i taket under hösten flyttas konserten till en ny lokal – Annexet i Stockholm – där kapaciteten i lokalen är större. Biljetterna är släppta.

Redan köpta biljetter till Münchenbryggeriet gäller även till den nya konserten på Annexet.

"My loves I am so sorry but due to circumstances out of my hands I'm rescheduling the Stockholm date. All tickets remain valid for the new date but if you can't make the new date refunds will be made from points of purchase xx Dua"

Det finns gott om lovande popstjärnor, men få har kommit lika långt på kort tid som Dua Lipa.Med självklart omedelbara popsinglar, en låtskrivartalang som heter duga och sällsynt scennärvaro har denna unga artist redan kommit att kamma hem en rad internationella musikpriser. Och det är med all rätt. För i Dua Lipa går det att se en talang och potential som sällan skådas i artister idag. Nyligen släpptes det självbetitlade debutalbumet och den 24 april gör hon sin största spelning på svensk mark hittills.

Biljetter

Biljetterna är släppta. Redan köpta biljetter till Münchenbryggeriet 30 oktober gäller även till den nya konserten, så håll hårt i dessa.

Eventuellt återköp görs via respektive återförsäljare t.o.m. 30 november.

Sida senast ändrad: 26 okt 2017