Land

Kanada

Tidigare konserter

Debaser Strand 8 Feb 2018

DANIEL CAESAR BYTER DATUM – FLER BILJETTER ÄR SLÄPPTA!

Intresset för Daniel Caesar är just nu enormt, vilket bland annat visade sig i förra veckan när årets Grammy-nomineringar avslöjades. Daniel Caesar nominerades i inte mindre än två kategorier (Best R&B Album & Best R&B Performance), vilket vi självklart tycker är helt fantastiskt. Tyvärr infaller galan i samband med Daniel Ceasars tänkta Sverigebesök, och spelningen på Debaser Strand kommer därför att flyttas fram till 8 februari.

Redan köpta biljetter till den tänkta spelningen 25 januari gäller till det nya datumet i februari. Skulle det nya datumet inte funka för dig kommer återköp att kunna göras via respektive inköpsställe till och med 4 januari.

I samband med datumflytten har vi även lyckats släppa upp ytterligare ett antal biljetter. Nu finns det alltså fler att köpa!

*******************************************************************************************************************

Lönnlövens land har under de senaste åren pumpat ur sig högkvalitativ R&B som både har hörts och känts. Den senaste i raden av lovande sångare heter Daniel Caesar, som alldeles nyligen släppte det hyllade debutalbumet Freudian. Med en soulig röst och rika, innovativa produktioner har Caesar imponerat nog för att kvala in på listan över namn som kommer att bli större än störst. Nu kan vi meddela att Daniel Caesar kommer till Stockholm och Debaser Strand den 25 januari för sitt första framträdande i Sverige någonsin – biljettsläpp fredag 15 september klockan 12:00!

Daniel Caesar härstammar från Toronto, och blev namnet på allas läppar när debut-EP:n Praise Break släpptes år 2014. Med ena foten i gospel och den andra i 90-talets R&B lyckades Caesar förföra sina lyssnare som ingen annan – här fanns enorm potential. Efter ytterligare en EP släppte Caesar till slut singeln Get You tillsammans med Kali Uchis, som i skrivande stund har genererat svindlande 32 miljoner streams bara på Spotify. Med den fenomenala singeln som bas landade debutalbumet Freudian i augusti, där Caesar på allvar introducerar sig som en soulcrooner utav rang. Förutom sin egen insats har Caesar anlitat en rad prominenta gäster på albumet, bland annat BadBadNotGood, H.E.R. och Syd, som alla bidragit till att göra plattan till vad den är – en av årets starkaste debuter. 

Sida senast ändrad: 5 dec 2017