Tidigare konserter

Münchenbryggeriet 9 Feb 2013
Münchenbryggeriet 9 Feb 2013
Elmia 8 Feb 2013

Maffiga electro-house-duon Dada Life gästar hemlandet med sin explosiva show. Efter att ha gjort hela världen galen är det dags för Stockholm att dränkas i tårar och svett. Biljetterna går att köpa från den 27 november.

Main support under båda giggen i Stockholm blir ingen mindre än 21-åriga Londonbaserade producenten och discjockeyn Mat Zo. Han har med sitt nyskapande sound dominerat Beatport-listorna under det senaste året med hits som “Bipolar”, “Superman”, “Mozart” och “Frequency Flyer” samt toppade bland annat både drum & bass- och trance-listan samtidigt!

Support kommer även från Lugerstallets egna Kill FM och nya Dadaambassadören Andybody.

Attityden är att festen aldrig ska ta slut och aldrig ska vilopulsen kickas in; etthundra procent adrenalin flödar i varje blodkärl tills utmattningen gör att benen viker. Dada Life, som består av Olle Cornéer och Stefan Engblom, är arenahousens spräckta spegelbild; coolheten åker i baksätet till förmån för galenskapensregenter. DJ- och producentparet har under några år nu pumpat ut hyllade remixer och egna briserande alster och fått headlina de stora transatlantiska festivalerna som Electric Daisy Carnival och Ultra Music Festival. De har setts värma upp lokalen för DJ-guden Tiësto och har vid ett tillfälle haft en hel marschorkester uppe på scen av den enkla anledningen att det blev så mycket bättre.

Med andra albumet ”The Rules of Dada” i ryggen intar Dada Life Stockholm och Münchenbryggeriet med en show som vi aldrig fått uppleva. Inte här i Sverige i alla fall. Gigantiska uppblåsbarabananer och champagneflaskor kommer att slåss om utrymmet och ”Kick Out The Epic Motherfucker” kommer lyfta upp oss från golvet och ge oss den där käftsmällen vi så ytterligt behöver. Finns det ett tillfälle som ni inte vill missa så är det det här. Så säkra er plats redan nu.

Sida senast ändrad: 25 jan 2013