Tidigare konserter

Malmö Live 10 Mar 2017
Annexet 9 Mar 2017

Allas vårat Band of Horses har bestämt sig för att förgylla den tidiga våren med sin närvaro nästa år när de gästar Stockholm och Malmö. Den 9 mars ställer de sig på Annexets scen och dagen efter plöjer de ner fötterna i betongen på Malmö Live.

 Special Guest: Israel Nash

Band of Horses har under sin dryga tolvåriga existens gått snabbt från att vara en liten indie-angelägenhet till att omfamna en stor skara dedikerade lyssnare som passionerat sjunger med till ”No One’s Gonna Love You”. Första tecknet på deras genomslagskraft kom redan på första albumet med ”The Funeral” som hördes i en uppsjö av melodramatiska soundtracks till allehanda tv-serier och then some. Efter detta har de placerat blyklumpar på gaspedalen och skjutit sig högt upp på himlen. Album som ”Infinite Arms” och ”Mirage Rock” är imponerande stoder som Bridwell och Co kan vila sig mot. 

Med nya ”Why Are You Ok?” har Band of Horses funnit ett nytt hem hos Rick Rubin och hans American Recordings och resultatet är ett Jason Lytle-producerat mästerverk som vänder hem till tiden då ”Everything All The Time” och ”Cease To Begin” skrevs och sen gör en vacker u-sväng rakt in i guitarhookcountry befolkat av J Mascis. ”Why Are You Ok?” är precis vad vi gått och väntat på.

 

 

Sida senast ändrad: 7 mar 2017