Tidigare konserter

Musikens Makt 19 Aug 2017
Way Out West 10 Aug 2017
Majas Vid Havet 2 Aug 2017

Mindre än ett år efter att Avantgardet med debutalbumet ”För många dyra skor och döda ögon” slog ner som en bomb i Musiksverige var det i våras dags för uppföljaren ”På östkusten intet nytt”. Albumet producerades av Jocke Åhlund (Håkan Hellström, Teddybears, Les Big Byrd) och även denna gång blev det en skiva som enade både kritiker och publik.

Men trots två album som toppar kritikerlistorna det senaste året är det framförallt tack vare sina liveframträdanden som Avantgardet skapat sig sitt rykte runtom i landet. Efter vårens succébetonade turné är det på nytt dags för en omfattande och fartfylld resa, denna gång genom Sommarsverige.

– Den kärlek och det hysteriska mottagande vi fått under våren känns som det var länge sedan ett band av vårt slag fick. Det är verkligen fansen och publiken som gjort det här till vad det har blivit. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant när jag ser filmer från spelningarna så det här får helt enkelt bli en ”nyp mig i armen-turné” nu för att säkerställa så man inte bara drömt ihop all kärlek och galenskap, säger Rasmus Arvidsson.

Sida senast ändrad: 11 maj 2017