Tidigare konserter

Hoki Moki 21 Dec 2017
John Dee 20 Dec 2017

Bland mängder av unga talanger som dagligen utvecklar grime och spränger genrens gränser är det få som skiner så starkt som AJ Tracey. Med sin nya EP Secure The Bag! är AJ Tracey redo för turné i höst, och kommer till Hoki Moki i Göteborg 21 december.

Med en bländande förmåga att leksamt sy ihop sin extensiva vokabulär är AJ Tracey utan tvekan an av grime-scenens stora framtidsnamn. 23-åringen från West London hedrar grime-historian med sin urtydliga röst, där varje stavelses vikt slår lika tungt som den bas som alltid drivit musik framåt, och tack vare sin ordbegåvning har han utmärkt sig i en tid där genrens profil växt inte bara hemma i Storbritannien men avsevärt globalt. 

Som så många före honom var det på piratradiovågorna AJ Tracey först uppmärksammades, det var där hans vilda klubblåtar först drog till fler och fler fans, och det är framgångarna som kom därifrån som fick honom att lämna kriminologistudierna på London Metropolitan University för att istället ägna sig helhjärtat åt musiken. Hans mångsidighet och fyndighet har vunnit honom nya fans i form av stjärnor också, och på hans nya Secure The Bag!-EP gästar JME och Denzel Curry samt ikonen Craig David. 

Sida senast ändrad: 10 okt 2017